Milenco Aero Platinum Mirror (2 pieces)

Item No. 7108740
De Milenco Aero Platinum Mirror maakt deel uit van de toonaangevende Milenco Aero serie. Deze serie staat bekend om zijn veelzijdigheid, gebruiksgemak en ongeëvenaarde prestaties. De innovatieve Aero Platinum Mirror is speciaal ontwikkeld om te bevestigen aan taps toelopende spiegelbehuizingen.
Recommended Price
€ 130,95
incl. tax

This product cannot be ordered at the moment.
Description

De Milenco Aero Platinum Mirror maakt deel uit van de toonaangevende Milenco Aero serie. Deze serie staat bekend om zijn veelzijdigheid, gebruiksgemak en ongeëvenaarde prestaties. De innovatieve Aero Platinum Mirror is speciaal ontwikkeld om te bevestigen aan taps toelopende spiegelbehuizingen.

Innovatief design

De Milenco Aero Platinum Mirror is de opvolger van de Milenco Aero 3 caravanspiegel. De Milenco Aero Platinum Mirror is uitgerust met innovatieve, flexibele grijperplaten. Deze platen sluiten perfect aan op extreem taps toelopende spiegelbehuizing, waarvan steeds meer nieuwe auto’s zijn voorzien. De platen zijn gemaakt van roestvrijstaal en bekleed met rubber en vormen zich naar de autospiegel. Dit vergroot het contactoppervlak aanzienlijk, waardoor de spiegel meer grip en stabiliteit krijgt. Hierdoor is de caravanspiegel geschikt voor alle voortuigen, inclusief Range Rovers, Land Rovers en modellen uit de BMW X-serie. Verder is de spiegel voorzien van een arm met een extra dikke diameter die eveneens zorgt voor extra stabiliteit. Ook heeft de arm een ruime reikwijdte, waardoor de spiegel geschikt is voor gebruik bij caravans met een maximale breedte van 255 cm. De spiegel is voorzien van een convex (bol) spiegeglas.

Belangrijkste voordelen

 • Spiegel gemaakt van hoogwaardig chroomglas
 • Voorzien van roestvrijstaal en messing
 • Aerodynamische kop voor weinig luchtweerstand
 • Stabiele, verstelbare arm, lengte: 41 cm
 • Optimale grip en stabiliteit
 • Geschikt voor autospiegelbehuizingen tot 25 mm dik
 • Convex (bol) spiegelglas

Hoogstaande kwaliteit

De Milenco Aero Platinum Mirror is gemaakt van de allerbeste kwaliteitsmaterialen, waarmee duurzaamheid gegarandeerd wordt. Het spiegelglas is bestaat uit hoogwaardig chroomglas. Daarnaast is er roestvrij staal en messing in de spiegel verwerkt om corrosie te voorkomen en de betrouwbaarheid te garanderen. Alle materialen zijn zorgvuldig geselecteerd en zullen ten goede komen aan de levensduur van de spiegel. Bovendien zijn de Platinum-spiegels getest aan de hand van de strengste kwaliteitseisen en goedgekeurd volgens de internationale voertuignorm UN 46-4. Hierdoor levert de Milenco Aero Platinum Mirror optimale prestaties.

De innovatieve Milenco Aero Platinum Mirror bestaat uit een set van twee caravanspiegels die zorgen voor optimale grip, stabiliteit en minimale trillingen. Met deze spiegelset geniet u van maximaal gebruiksgemak.

Specifications
Brand Milenco
Series Platinum
EANCode 5060101836606
Primary color Black
Extern artikelnummer 6606
Width (cm) 12
Height (cm) 13
Weight (kg) 1.44
Warranty 2 years
Quality mark CE
Adjustable Ja

Click to view 5 more items | Click to view 5 more items
  Loading
  Loading