Livn mantel Ardez black CU-COC-828388 FSC®100%

Item No. 5954670
Livn schouwombouw Ardez is een strakke maar sfeervolle toevoeging aan jouw interieur. Combineer de schouwombouw met de elektrische Livn inzethaard Lugano en geniet van de sfeer van een echte open haard. De zwarte schouw wordt gemonteerd geleverd. Zwarte zijdeglans schouwombouw Livn schouwombouw
Recommended Price
€ 199,00
incl. tax

This product cannot be ordered at the moment.
Description

Livn schouwombouw Ardez is een strakke maar sfeervolle toevoeging aan jouw interieur. Combineer de schouwombouw met de elektrische Livn inzethaard Lugano en geniet van de sfeer van een echte open haard. De zwarte schouw wordt gemonteerd geleverd.

Zwarte zijdeglans schouwombouw

Livn schouwombouw Ardez is gemaakt van hoogwaardige MDF platen met een zwarte zijdeglans gelakte afwerking. Dit zorgt voor een luxe uitstraling, waar je hem ook plaatst. De schouwombouw wordt gemonteerd geleverd. Bepaal waar de schouw moet komen te staan, plaats de inzethaard erin, ondersteun deze met de meegeleverde houder en je bent klaar! Dankzij de compacte afmetingen is er in vrijwel ieder interieur wel een plekje voor deze schouwombouw. De los verkrijgbare, bijpassende Livn inzethaard Lugano brengt schouwombouw Ardez tot leven. Geniet van het vlammenspel en een aangename temperatuur terwijl de schouw prachtig wordt uitgelicht.

Belangrijkste voordelen

  • Compacte schouwombouw
  • Wordt gemonteerd geleverd
  • Te combineren met inzethaard Lugano
  • Materiaal: MDF zwart zijdeglans gelakt
  • Afmetingen: 81 x 68 x 29 cm (hxbxd)

Te combineren met inzethaard Lugano

Geniet altijd van een aangename temperatuur in huis met de elektrische inzethaard Lugano. In combinatie met de compacte schouwombouw Ardez past de haard perfect in een modern interieur met industriële accenten. De vlammen van de Lugano worden geprojecteerd door luxe ingebouwde 3D LED-technologie. Ze zijn bijna niet van echt te onderscheiden! De inbouwhaard wordt geleverd met bijpassende houtblokken om de haard mooi af te maken.

Schouwombouw Ardez is de perfecte toevoeging aan jouw interieur. In combinatie met inzethaard Lugano creëer je de sfeer van een echte open haard. De schouwombouw wordt gemonteerd geleverd.

Specifications
Brand Livin'flame
Model Ardez
EANCode 8712757477388
Primary color Black
Width (cm) 68
Depth (cm) 29
Height (cm) 81
Weight (kg) 14.5
Warranty 2 years
Material MDF
FSC-license number FSC®-C117118

Click to view 5 more items | Click to view 5 more items
    Loading
    Loading