Livin'flame foot set for infrared panels white

Item No. 5962220
Gebruik de Livin’flame voetenset om jouw infraroodpaneel vrijstaand op de vloer te plaatsen. Zo blijf je flexibel in waar je jouw Livin’flame warmtepaneel neerzet en voorkom je brandgevaar. Vrijstaande en flexibele plaatsing Met de Livin’flame witte voetenset zet jij je infraroodpaneel neer waar
Recommended Price
€ 19,95
incl. tax

This product cannot be ordered at the moment.
Description

Gebruik de Livin’flame voetenset om jouw infraroodpaneel vrijstaand op de vloer te plaatsen. Zo blijf je flexibel in waar je jouw Livin’flame warmtepaneel neerzet en voorkom je brandgevaar.

Vrijstaande en flexibele plaatsing

Met de Livin’flame witte voetenset zet jij je infraroodpaneel neer waar je maar wilt. Het enige waar je rekening mee hoeft te houden, is dat er een stopcontact in de buurt is. Plaats het warmtepaneel eenvoudig op de voetenset, gemaakt van gecoat metaal. Dit stevige materiaal houdt het warmtepaneel op zijn plek. We raden in verband met de veiligheid aan om het paneel altijd met de lange zijde op de voetenset te plaatsen. Zodra het paneel in de houder staat en ingeschakeld is, geniet je van de aangename en gezonde langgolvige warmtestraling. Het strakke design van het paneel met aluminium frame is een stijlvolle toevoeging aan je interieur.

Let op! Het paneel op de grond plaatsen zonder de Livin’flame voetenset is zéér gevaarlijk en levert een hoog brandgevaar op. Ook is de voetenset niet geschikt voor plaatsing op hoogpolige tapijten.

Belangrijkste voordelen

  • Vrijstaande en flexibele plaatsing
  • Voorkomt brandgevaar
  • Gemaakt van gecoat metaal

Waarom infraroodverwarming?

Gezonder, efficiënter en duurzamer. Dat is wat infraroodpanelen uniek maakt ten opzichte van verwarming via bijvoorbeeld een radiator. Jezelf opwarmen voor een infraroodpaneel voorkomt condensvorming, vochtproblemen en droge lucht in de ruimte. Zo geef je stof, pollen en bacteriën minder kans om zich via de luchtstroming te verspreiden. Een groot voordeel voor mensen die last hebben van allergieën. Ook verspil je geen energie aan het onnodig opwarmen van de lucht in de ruimte. Steek de stekker in het stopcontact óf bedien het warmtepaneel met je smartphone. Binnen enkele minuten is het genieten geblazen!

Livin’flame infraroodpanelen zijn veilig, zeer efficiënt en CO2-vrij. Wil je jouw warmtepaneel kunnen blijven verplaatsen? Maak dan gebruik van deze vrijstaande witte voetenset. Monteer je jouw infraroodpaneel liever aan het plafond? Kijk dan eens naar de los verkrijgbare plafondmontageset van Livin’flame.

Specifications
Brand Livin'flame
EANCode 8712757468775
Primary color White
Width (cm) 3.5
Height (cm) 5
Length (cm) 21.5
Warranty 2 years

Click to view 5 more items | Click to view 5 more items
    Loading
    Loading