Livn insert fireplace Arosa WiFi

Item No. 5950860
Creëer in een handomdraai een warme sfeer in huis met de Livn inzethaard Arosa. Deze haard met WiFi functie werkt op elektriciteit. Combineer hem met Livn schouwombouw Safien voor een moderne look én extra moodlight optie. Inzethaard met realistisch vlammenspel Voor de uitstraling van een echte
Recommended Price
€ 379,00
incl. tax

This product cannot be ordered at the moment.
Description

Creëer in een handomdraai een warme sfeer in huis met de Livn inzethaard Arosa. Deze haard met WiFi functie werkt op elektriciteit. Combineer hem met Livn schouwombouw Safien voor een moderne look én extra moodlight optie.

Inzethaard met realistisch vlammenspel

Voor de uitstraling van een echte open haard combineer je inzethaard Arosa met de witte Livn schouwombouw Safien. De schouwombouw is voorzien van een LED strip met moodlight, waardoor je keuze hebt uit verschillende sfeervolle kleuren als achtergrondverlichting. De 3D LED vlammen en decoratieve houtblokken van inzethaard Arosa maken het beeld van een haardvuur nog realistischer. Andere functies stel je eenvoudig in met de meegeleverde afstandsbediening of via de Livn app, dankzij de WiFi functie. Kies uit negen verschillende vlamkleuren en stel de haard naar wens in met de timerfunctie. Er zijn zelfs geluidseffecten toegevoegd aan de inzethaard. Met het knisperende geluid van de vlammen geniet je optimaal van de sfeervolle haard.

Belangrijkste voordelen

 • Inclusief geluidseffect
 • Warmtestanden: 1000 en 2000 W
 • 9 vlamkleuren
 • Optioneel: sfeerverlichting (i.c.m. schouwombouw Safien)
 • Bedienbaar met de Livn app
 • Voldoet aan de ErP-richtlijnen
 • Afmetingen: 43,4 x 60 x 19 cm (hxbxd)

Smart verwarmingsfunctie met thermostaat

Livn inzethaard Arosa fungeert naast sfeerhaard, ook als bijverwarming. Deze elektrische haard heeft een smart verwarmingsfunctie met thermostaat. Wanneer de kamertemperatuur meer dan één graad afwijkt van de ingestelde gewenste temperatuur, verwarmt de sfeerhaard op 2000 W. Wijkt de temperatuur één graad of minder af van de ingestelde temperatuur, dan schakelt de haard automatisch terug naar 1000 W. Zodra de haard de gewenste temperatuur bereikt, slaat hij af. Op deze manier bespaart de haard energie en voldoet hij aan de ErP-richtlijnen. Gebruik je de haard liever alleen als sfeerhaard tijdens warmere dagen? Schakel de bijverwarming eenvoudig uit met behulp van de afstandsbediening of de Livn app.

Kies voor Livn inzethaard Arosa en geef jouw interieur een sfeervolle boost. Je bedient de haard eenvoudig met de afstandsbediening of via je smartphone met de Livn app. Inzethaard Arosa is bovendien perfect te combineren met de bijpassende Livn schouwombouw Safien.

Specifications
Brand Livn
Model Arosa
EANCode 8712757477340
Primary color Black
Number of positions 2
Remote control Yes
Width (cm) 60
Depth (cm) 19
Height (cm) 43.4
Weight (kg) 12
Warranty 2 years
Quality mark CE
Maximum power 2000
Type of fireplace Fireplace insert
Thermostat Yes
Number of positions 2

Click to view 5 more items | Click to view 5 more items
  Loading
  Loading