Manor House built-in fireplace Oxford

Item No. 5950760
De Oxford inbouwhaard van Manor House is een sfeervolle en luxe eyecatcher. Met zijn moderne design maakt deze elektrische haard in elk interieur indruk. Op koele avonden zorgt hij voor een aangename temperatuur, maar op warme dagen kunt u hem ook slechts ter decoratie aan zetten. De realistische 3D
Recommended Price
€ 499,00
incl. tax

This product cannot be ordered at the moment.
Description

De Oxford inbouwhaard van Manor House is een sfeervolle en luxe eyecatcher. Met zijn moderne design maakt deze elektrische haard in elk interieur indruk. Op koele avonden zorgt hij voor een aangename temperatuur, maar op warme dagen kunt u hem ook slechts ter decoratie aan zetten. De realistische 3D led vlammen maken gezellige avonden met vrienden of familie helemaal compleet.

Realistische 3D led vlammen

De Oxford is een compacte inbouwhaard van 60 cm breed en 60 cm hoog. Door de ingebouwde led technologie geniet u van een zeer realistisch vlammenspel. De vlammen zijn bijna niet van echt te onderscheiden, tenzij u ervoor kiest om het vuur een ander kleurtje te geven. De vlammen kunnen drie kleuren aannemen en de ondergrond van de sfeerhaard wel veertien! De stenen en houtstukken op de bodem van de haard liggen los, zodat u ze helemaal naar uw smaak kunt neerleggen. Deze inbouwhaard heeft een diepte van slechts 21 cm, waardoor hij in veel interieurs fraai en strak ingebouwd kan worden.

Belangrijkste voordelen

  • Realistische 3D led vlammen
  • Afmetingen: 60 x 60 x 21 cm (hxbxd)
  • Warmtestanden: 1000 en 2000 watt
  • 3 vlamkleuren en 14 ondergrondkleuren
  • Voldoet aan de ErP-richtlijnen

Aangenaam warm

Met de Oxford inbouwhaard heeft u altijd een aangename temperatuur in huis. De haard switcht automatisch tussen de twee warmtestanden. Wanneer de kamertemperatuur meer dan één graad afwijkt van de ingestelde temperatuur, verwarmt de haard op 2000 watt. Wijkt de temperatuur één graad of minder af van de ingestelde temperatuur, dan schakelt de haard automatisch terug naar 1000 watt. Wanneer de gewenste temperatuur bereikt is, slaat hij af. Door deze energiebesparing voldoet de Oxford aan de ErP-richtlijnen. De heater is onopvallend weggewerkt boven het schuine glas. Wilt u ook op warme dagen van uw sfeerhaard genieten? Dan kunt u de bijverwarming ook uitschakelen.

De Oxford is een prachtige, moderne inbouwhaard die uw interieur naar een hoger niveau tilt. Hij wordt geleverd met afstandsbediening, zodat u hem gewoon vanuit uw luie stoel bedient. Zoekt u een ander formaat sfeerhaard? Bekijk dan ook de overige modellen van Manor House.

Specifications
Brand Manor House
Model Oxford
EANCode 8712757464074
Primary color Black
Number of positions 2
Remote control Yes
Width (cm) 58.8
Depth (cm) 18
Height (cm) 69.6
Weight (kg) 22.5
Warranty 2 years
Quality mark CE
Maximum power 2000
Type of fireplace Built-in fireplace

Click to view 5 more items | Click to view 5 more items
    Loading
    Loading