Livn built-in fireplace Essence 200

Item No. 5951140
Met Livn inbouwhaard Essence 200 haal je sfeer en warmte in huis. Deze inbouwhaard heeft een realistisch 3D LED vlambeeld en een verwarmingsfunctie. Bedien inbouwhaard Essence eenvoudig met de Livn app dankzij de WiFi functie. Elektrische inbouwhaard met WiFi Livn inbouwhaard Essence 200 is
Recommended Price
€ 2.199,00
incl. tax

This product cannot be ordered at the moment.
Description

Met Livn inbouwhaard Essence 200 haal je sfeer en warmte in huis. Deze inbouwhaard heeft een realistisch 3D LED vlambeeld en een verwarmingsfunctie. Bedien inbouwhaard Essence eenvoudig met de Livn app dankzij de WiFi functie.

Elektrische inbouwhaard met WiFi

Livn inbouwhaard Essence 200 is voorzien van een apart instelbare verwarmingsfunctie met twee warmtestanden (1000 en 2000 W) voor extra bijverwarming. Voor de complete beleving zijn er geluidseffecten toegevoegd aan de haard. Geniet tijdens een koude winteravond van de warmte en het knisperende geluid van de vlammen. De elektrische bijverwarming is huisdiervriendelijk en op elk moment afzonderlijk in en uit te schakelen. Hierdoor is de haard ook decoratief te gebruiken. Inbouwhaard Essence beschikt over de optie om dertien verschillende achtergrondkleuren in te stellen met een los verkrijgbare LED strip. Met de meegeleverde afstandsbediening of via je de Livn app op je smartphone stel jij de inbouwhaard naar eigen voorkeur in. Voor welk vlamtype kies jij? Er zijn er maar liefst drie! Ontdek ze allemaal met een druk op de knop.

Belangrijkste voordelen

 • Inclusief geluidseffect
 • Warmtestanden: 1000 en 2000 W
 • 3 vlamkleuren en 8 ondergrondkleuren
 • Optioneel: sfeerverlichting d.m.v. los verkrijgbare LED strip
 • Bedienbaar met de Livn app
 • Voldoet aan de ErP-richtlijnen
 • Afmetingen: 58,5 x 203,2 x 21 cm (hxbxd)

Meerdere slimme functies

De Livn inbouwhaard Essence 200 werkt op elektriciteit, dus plug & play. Je hebt hierdoor geen gasafvoer nodig. De haard beschikt over meerdere (slimme) functies. Zo kies je uit acht verschillende ondergrondkleuren, selecteer je eenvoudig de gewenste vlamsnelheid en stel je met behulp van de timerfunctie de haard naar wens in. Laat de haard bijvoorbeeld automatisch aangaan op basis van een door jou ingesteld tijdschema. De elektrische haard heeft een smart verwarmingsfunctie met energiebesparende thermostaat. Wanneer de kamertemperatuur meer dan één graad afwijkt van de ingestelde gewenste temperatuur, verwarmt de sfeerhaard op 2000 W. Wijkt de temperatuur één graad of minder af van de ingestelde temperatuur, dan schakelt de haard automatisch terug naar 1000 W. Zodra de haard de gewenste temperatuur bereikt, slaat hij af.

Het strakke design van inbouwhaard Essence 200 past perfect in moderne woningen. Gebruik de haard als extra bijverwarming of ter decoratie. De inbouwhaard wordt geleverd met houtblokken, diverse soorten stenen en een afstandsbediening. Dankzij de WiFi functie bedien je de inbouwhaard eenvoudig met je smartphone via de Livn app.

Specifications
Brand Livn
Series Essence
Model Essence 200
EANCode 8712757472659
Primary color Black
Number of positions 2
Remote control Yes
Width (cm) 203.2
Depth (cm) 21.3
Height (cm) 58.5
Weight (kg) 53
Warranty 2 years
Maximum power 2000
Type of fireplace Built-in fireplace
Power 2000
Thermostat Yes
Number of positions 2
Power 2000

Click to view 5 more items | Click to view 5 more items
  Loading
  Loading