Milenco MGI Single Step

Item No. 9610940
Vindt u de ingang van uw voertuig eigenlijk net te hoog? Profiteer dan van het gemak van de Milenco MGI Single Step. Dankzij dit compacte opstapje hoeft u geen moeite te doen om uw voertuig in of uit te gaan. Het ideale hulpmiddel bij in- en uitstappen De Single Step is de kleinere variant van
Recommended Price
€ 16,25
incl. tax

This product cannot be ordered at the moment.
Description

Vindt u de ingang van uw voertuig eigenlijk net te hoog? Profiteer dan van het gemak van de Milenco MGI Single Step. Dankzij dit compacte opstapje hoeft u geen moeite te doen om uw voertuig in of uit te gaan.

Het ideale hulpmiddel bij in- en uitstappen

De Single Step is de kleinere variant van de Milenco Opstapjes. Hij neemt daardoor minder ruimte in beslag maar biedt wel de stabiliteit en de gemakkelijk instap. De opstap is 25,3 centimeter hoog en de trede is ruim, zodat u genoeg ruimte heeft om comfortabel te staan. Ook is de trede voorzien van profiel waardoor het trapje veilig te betreden is in alle weersomstandigheden. Daarnaast hebben de pootjes rubberen zolen zodat het opstapje de grond waar hij op staat niet beschadigt. De opstappen van Milenco voldoen aan de strenge Europese veiligheidsnormen (EN 1645 en EN 1646) om veiligheidscriteria te garanderen.

Belangrijkste kenmerken

  • 1 opstaptrede
  • draaggewicht: 150 kg
  • Gemaakt van kunststof
  • 51 x 36 x 25,3 cm (lxbxh)

Hoge kwaliteit en eco-vriendelijk

De opstapjes van Milenco zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. De Milenco MGI Single Step kan tot wel 150 kg aan gewicht dragen en is zelfs wanneer hij nat is veilig om te gebruiken. Ook mooi aan deze opstap van Milenco is dat hij wordt geproduceerd met 100% gerecycled plastic. De impact om het milieu wordt hiermee zo klein mogelijk gehouden. Met de Single Step van Milenco profiteert u van een innovatief, duurzaam en kwalitatief product waar u jarenlang plezier van heeft.

Met de Milenco Double Step is het nooit meer lastig om uw voertuig te betreden. Dankzij dit hulpmiddel geniet u optimaal van uw kampeervakantie.

Specifications
Brand Milenco
EANCode 5060101834770
Primary color Black
Extern artikelnummer 4770
Number of steps 1
Width (cm) 36
Height (cm) 25.3
Length (cm) 51
Weight (kg) 1.4
Carrying capacity (kg) 150
Warranty 2 years
Material Synthetic material

Click to view 5 more items | Click to view 5 more items
    Loading
    Loading