Milenco MGI Giant Single Step

Item No. 9610950
Vindt u de ingang van uw voertuig eigenlijk net te hoog? Profiteer dan van het gemak van de Milenco MGI Giant Single Step. Dankzij deze compacte opstap hoeft u geen moeite te doen om uw voertuig in of uit te gaan. Het ideale hulpmiddel bij in- en uitstappen De Giant Single Step neemt minder
Recommended Price
€ 19,95
incl. tax

This product cannot be ordered at the moment.
Description

Vindt u de ingang van uw voertuig eigenlijk net te hoog? Profiteer dan van het gemak van de Milenco MGI Giant Single Step. Dankzij deze compacte opstap hoeft u geen moeite te doen om uw voertuig in of uit te gaan.

Het ideale hulpmiddel bij in- en uitstappen

De Giant Single Step neemt minder ruimte in beslag dan de Double Step, maar biedt wel de stabiliteit en de gemakkelijk instap. De opstap is 37 centimeter hoog en heeft een extra ruime trede, zodat u genoeg ruimte heeft om comfortabel te staan. Dit opstapje voor de caravan of camper is antislip, waardoor het trapje veilig te betreden is in alle weersomstandigheden. Daarnaast zijn de pootjes voorzien van rubberen zolen zodat het opstapje de grond waar hij op staat niet beschadigt. De opstappen van Milenco voldoen aan de strenge Europese veiligheidsnormen (EN 1645 en EN 1646) om veiligheidscriteria te garanderen.

Belangrijkste kenmerken

  • 1 opstaptrede
  • draaggewicht: 150 kg
  • Gemaakt van kunststof
  • 58 x 37 x 37 cm (lxbxh)

Hoge kwaliteit en eco-vriendelijk

De opstapjes van Milenco zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. De Milenco MGI Giant Single Step kan tot wel 150 kg aan gewicht dragen en is zelfs wanneer hij nat is veilig om te gebruiken. Ook mooi aan deze opstap van Milenco is dat hij wordt geproduceerd met 100% gerecycled plastic. De impact om het milieu wordt hiermee zo klein mogelijk gehouden. Met de Giant Single Step van Milenco profiteert u van een innovatief, duurzaam en kwalitatief product waar u jarenlang plezier van heeft.

Met de Milenco Giant Single Step is het nooit meer lastig om uw voertuig te betreden. Dankzij dit hulpmiddel geniet u optimaal van uw kampeervakantie.

Specifications
Brand Milenco
EANCode 5060101830338
Primary color Black
Extern artikelnummer 338
Number of steps 1
Width (cm) 37
Height (cm) 37
Length (cm) 58
Weight (kg) 1.75
Carrying capacity (kg) 150
Warranty 2 years
Material Synthetic material

Click to view 5 more items | Click to view 5 more items
    Loading
    Loading