Dometic FreshJet rooftop air conditioner 3000

Item No. 8606970
De Dometic FreshJet dak airconditioner 3000 is speciaal ontworpen voor grotere caravans en campers. Met dit slimme ontwerp geniet je met één druk op de knop van frisse, koele lucht. Deze dakairco blinkt uit in zijn eenvoudige bediening en geoptimaliseerde ontwerp. Dakairco voor extra grote campers
Recommended Price
€ 3.060,00
incl. tax

This product cannot be ordered at the moment.
Description

De Dometic FreshJet dak airconditioner 3000 is speciaal ontworpen voor grotere caravans en campers. Met dit slimme ontwerp geniet je met één druk op de knop van frisse, koele lucht. Deze dakairco blinkt uit in zijn eenvoudige bediening en geoptimaliseerde ontwerp.

Dakairco voor extra grote campers en caravans

Het innovatieve ontwerp van de Dometic FreshJet 3000 zorgt voor indrukwekkende prestaties. Deze dakairco is speciaal ontworpen voor campers en caravans met een lengte van 7 meter of langer. De compacte Dometic FreshJet 3000 heeft een zeer stille en efficiënte werking door middel van de gepatenteerde tweecilinder-omvormer. Deze dakairco geeft minimale trillingen en zorgt voor een maximaal resultaat. Ook is de dakairco eenvoudig met de afstandsbediening te bedienen. Zo zet u de airconditioner eenvoudig in de koel-, verwarm- of ontvochtigingsstand. Daarnaast is de FreshJet ook voorzien van een energiebesparende slaapmodus.

Belangrijkste voordelen

  • Koelvermogen van 2516 W, verwarmingsvermogen van 3107 W
  • Geoptimaliseerde luchtstroom, waardoor energie-efficiënt
  • Eenvoudig te bedienen met afstandsbediening
  • Lichtgewicht, slechts 34 kg
  • Stille werking

Airconditioning met slim ontwerp

Naast dat u met de Dometic FreshJet 3000 geniet van een aangename temperatuur, heeft deze airco ook een strak design. De dakairco heeft een EPP-basis wat zorgt voor een lichtere constructie. De FreshJet 3000 van Dometic weegt daarom slechts 34 kg. Daarnaast is de dakairco voorzien van luchtverdeelbox met ledlampjes. Deze verlichting zorgt voor een cool en licht sfeereffect en is in en uit te schakelen met de afstandsbediening. Een ander voordeel van de Dometic FreshJet 3000 zijn de verticaal verstelbare uitblaasroosters voor een individuele luchtstroomregeling. Het is ook mogelijk om de airco in te stellen via het touchscreen. Deze handige airconditioning werkt ook bij laag afgezekerde campings perfect, want door de lage opstartstroom is eenvoudig opstarten gegarandeerd.

Met de Dometic FreshJet 3000 dakairco geniet je het hele jaar door van een aangename temperatuur in jouw camper of caravan. Deze dakairco is speciaal ontworpen voor grote voertuigen en is voorzien van de laatste technologieën.

Specifications
Brand Dometic
Series FreshJet
Model 3000
EANCode 4015704283303
Primary color White
Secondary color Black
Extern artikelnummer 9600026626
Width (cm) 66.5
Height (cm) 24
Length (cm) 99.7
Weight (kg) 34
Width installation (cm) 51.8
Height installation (cm) 4.8
Built-in length (cm) 57.9
Roof thickness (mm) 100
Warranty 2 years
Quality mark CE
Connection voltage 230 V AC
Power consumption (A) 7.5
Heating capacity (W) 3100
Cooling capacity 2500 W

Click to view 5 more items | Click to view 5 more items
    Loading
    Loading