Thetford Porta Potti 365 white

Item No. 1303880
Op zoek naar een comfortabel toilet dat u overal kunt gebruiken? De Porta Potti 365 van Thetford is een praktisch en duurzaam draagbaar toilet dat niet aangesloten hoeft te worden op een afvoer- of watersysteem. Dé oplossing wanneer u geen voertuig met geïntegreerd toilet heeft.  Altijd en overal
Recommended Price
€ 129,00
incl. tax

This product cannot be ordered at the moment.
Description

Op zoek naar een comfortabel toilet dat u overal kunt gebruiken? De Porta Potti 365 van Thetford is een praktisch en duurzaam draagbaar toilet dat niet aangesloten hoeft te worden op een afvoer- of watersysteem. Dé oplossing wanneer u geen voertuig met geïntegreerd toilet heeft. 

Altijd en overal een comfortabel toilet

Waar u ook heen gaat, met een Porta Potti van Thetford heeft u altijd een toilet tot uw beschikking. De Thetford Porta Potti 365 is een groot chemisch toilet, dat ideaal van pas komt op uw vakantie. Het spoelsysteem bestaat uit een handmatige zuigerpomp. Deze is gemakkelijk te bedienen en garandeert een krachtige spoeling. Dankzij het eenvoudige gebruik kan iedere kampeerder met dit toilet overweg! Het toilet bestaat uit twee delen: het onderste gedeelte is een lichtgewicht afvaltank en het bovenste gedeelte bestaat uit de spoelwatertank en de toiletpot. De toiletbril en het deksel kunt u eenvoudig afnemen. De Porta Potti is gemaakt van duurzaam, lichtgewicht kunststof van hoge kwaliteit, waardoor uw chemisch toilet lang mee gaat.

Belangrijkste voordelen

  • Wordt niet aangesloten op afvoer- of watersysteem
  • Lichtgewicht, duurzame kunststof van hoge kwaliteit
  • Keuze uit verschillende spoelsystemen
  • Eenvoudig en handig te legen

Hygiënisch chemisch toilet

Met een Porta Potti van Thetford profiteert u van een hygiënisch toilet op uw kampeervakantie. De wc heeft een afvaltank met een capaciteit van 21 liter. De afvaltank is voorzien van een niveau-indicator waarmee u snel en eenvoudig af kunt lezen wanneer het toilet geleegd moet worden. U kunt de afvalwatertank eenvoudig loskoppelen en dankzij de geïntegreerde schenktuit zonder spatten legen. De spoelwatertank heeft een inhoud van 15 liter. In combinatie met Thetford Aqua Rinse toiletvloeistof zorgt het spoelsysteem voor een frisse en effectieve spoeling. Dankzij de ronde vormen is ook de toiletpot eenvoudig te reinigen en te onderhouden. U kunt ervoor kiezen om dit toilet aan de grond te bevestigen met een optionele hold down kit. Dit zorgt voor meer stabiliteit.

De Porta Potti van Thetford is een comfortabel draagbaar toilet voor op de camping. Om schade en slijtage te voorkomen, raden wij aan om ook de toiletverzorgingsproducten van Thetford te gebruiken.

Specifications
Brand Thetford
Model Porta potti Qube
EANCode 8710315024586
Primary color White
Extern artikelnummer 92820
Width (cm) 38.3
Depth (cm) 42.7
Height (cm) 41.4
Weight (kg) 4
Warranty 3 years
Material Synthetic material
Seat height (cm) 40.8

Click to view 5 more items | Click to view 5 more items
    Loading
    Loading