Brunner Pirate NG pan set 7+1 Ø 20 cm

Item No. 1190870
Bereid de lekkerste maaltijden op vakantie met de Brunner Pirate pannenset voor de camping. De set is modern vormgegeven in een chique zwarte kleur en zorgt voor veel kookgemak. Ook kunt u de set heel compact opstapelen om hem gemakkelijk op te bergen. Een complete pannenset voor de camping
Recommended Price
€ 122,50
incl. tax

This product cannot be ordered at the moment.
Description

Bereid de lekkerste maaltijden op vakantie met de Brunner Pirate pannenset voor de camping. De set is modern vormgegeven in een chique zwarte kleur en zorgt voor veel kookgemak. Ook kunt u de set heel compact opstapelen om hem gemakkelijk op te bergen.

Een complete pannenset voor de camping

Brunner Pirate is de ideale pannenset voor op de camping. De stijlvolle set bestaat uit pannen van diverse formaten, zodat u elke maaltijd kunt bereiden. De pannen zijn voorzien van een goede anti-aanbaklaag voor optimaal kookgemak. Ook handig: het handvat van de koekenpan is een los onderdeel. U klikt hem gemakkelijk vast aan de pan en haalt hem er ook eenvoudig weer af. Dit scheelt veel ruimte met het opbergen van de pan! Daarnaast biedt het vergietdeksel dat onderdeel is van deze pannenset veel gemak. Deze is voorzien van gaatjes zodat u het water direct uit de punt kunt afgieten. U heeft hierdoor geen vergiet meer nodig!

Belangrijkste voordelen

  • Goede anti-aanbaklaag
  • Compact op te stapelen
  • Bestand tegen hoge temperaturen

Hieruit bestaat uw pannenset

De Brunner Pirate pannenset bestaat uit acht onderdelen: een grote pan van Ø 20 cm, een medium pan van Ø 16 cm, een grote deksel, een vergietdeksel, een koekenpan van Ø 18 cm, een koekenpan van Ø 20 cm, een knijpbaar pannenhandvat en een draagriem. Hiermee bent u volledig voorzien om een goede maaltijd te bereiden. De pannen zijn gemaakt van aluminium waardoor ze goed bestand zijn tegen hoge temperatuurswisselingen. Handig aan deze pannenset is dat u de pannen compact op kunt stapelen. Zo nemen ze minder ruimte in, in uw camper of caravan. Om de pannen te beschermen tegen beschadiging ontvangt u ook een pannenbeschermer bij uw set. De pannenset is van hoge kwaliteit, zodat u er jaren van kunt genieten.

Koken op vakantie was nog nooit zo makkelijk. Met deze pannen bent u van alle gemakken voorzien en zet u binnen de kortste keren een lekkere maaltijd op tafel. Eet smakelijk!

Specifications
Brand Brunner
Series Pirate
EANCode 8022068076867
Primary color Gray
Extern artikelnummer 0806083N
Non-stick Ja
Width (cm) 20
Length (cm) 20
Weight (kg) 2.4
Diameter (mm) 20
Warranty 2 years
Quality mark CE
Material Aluminium
Handle material Synthetic material
Set Yes

Click to view 5 more items | Click to view 5 more items
    Loading
    Loading