Brunner Corona deksel 20 cm

Item No. 1190910
Wanneer u gaat kamperen is het belangrijk om zo veel mogelijk ruimte te besparen. U kunt immers maar een beperkt aantal spullen meenemen. Daarom komt de Brunner Corona deksel goed van pas. U kunt hiermee uw eten afgieten, zonder gebruik te maken van een vergiet! Vergietdeksel voor de camping Dit
Recommended Price
€ 16,90
incl. tax

This product cannot be ordered at the moment.
Description

Wanneer u gaat kamperen is het belangrijk om zo veel mogelijk ruimte te besparen. U kunt immers maar een beperkt aantal spullen meenemen. Daarom komt de Brunner Corona deksel goed van pas. U kunt hiermee uw eten afgieten, zonder gebruik te maken van een vergiet!

Vergietdeksel voor de camping

Dit vergietdeksel met een doorsnede van 20 cm komt perfect van pas op uw kampeervakantie. Er zitten gaatjes in, waardoor u uw pan gemakkelijk kunt leeggieten, zonder gebruik van een vergiet. Dit is dus weer een extra item dat u niet hoeft in te pakken. Dankzij de siliconen rand kunt u de deksel met uw blote hand aandrukken. Deze rand wordt namelijk niet warm! De deksel bestaat uit een combinatie van glas en siliconen. Hij is te gebruiken op Brunner-pannen met een doorsnede van 20 cm.

Belangrijkste voordelen

  • Siliconen rand wordt niet warm
  • Vaatwasserbestendig
  • Voorzien van afgietgaten
  • Ø 20 cm
Specifications
Brand Brunner
Series Corona
EANCode 8022068076898
Primary color Gray
Extern artikelnummer 0806101N
Width (cm) 20
Length (cm) 20
Weight (kg) 0.26
Lid Yes
Diameter (mm) 20
Warranty 2 years
Quality mark CE
Material Glass
Handle material Synthetic material
Set No

Click to view 5 more items | Click to view 5 more items
    Loading
    Loading