Thule Rain Blocker side G2 minivan to 3200 1,80-1,99 uitval 2.50m

Item No. 9319500
Met de Rain Blocker van Thule kunt u altijd lekker in de buitenlucht zitten. Deze zijwand is de ideale toevoeging aan uw luifel en beschermt u tegen de weersinvloeden. U kunt hem combineren met andere panelen van Thule om een volledige voortent te creëren. Eenvoudige bescherming tegen regen Wilt
Recommended Price
€ 254,00
incl. tax

This product cannot be ordered at the moment.
Description

Met de Rain Blocker van Thule kunt u altijd lekker in de buitenlucht zitten. Deze zijwand is de ideale toevoeging aan uw luifel en beschermt u tegen de weersinvloeden. U kunt hem combineren met andere panelen van Thule om een volledige voortent te creëren.

Eenvoudige bescherming tegen regen

Wilt u in alle weersomstandigheden buiten naast uw minivan kunnen zitten? Dan is deze zijwand bij uw luifel de perfecte toevoeging. U creëert met deze zijwand een heerlijk beschut plekje aan uw voertuig. Het pvc doek is van hoge kwaliteit en zeer duurzaam. Het gaat jaren mee! Deze zijwand is geschikt voor de Thule Omnistor 3200 met een uitval van 2,5 meter. Hij past op voertuigen met een aanbouwhoogte van 1,80 tot 1,99 meter. Dit is de afstand van de onderkant van de gesloten cassette tot aan de grond. Bang dat uw uitzicht door de zijwand belemmerd wordt? Daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. De Rain Blocker bevat een groot raam waardoor u nog steeds van de omgeving kunt genieten. Maar dan zonder een nat pak op te lopen!

Belangrijkste voordelen

  • Geschikt voor Thule Omnistor 3200
  • Eenvoudige bevestiging
  • Talloze combinatiemogelijkheden
  • Duurzaam materiaal
  • Voorzien van raam

Zo monteert u uw zijwand

Het plaatsen van uw zijwand is zo gebeurd. U schuift de zijwand in de aluminium spanarm die tussen de cassette en de voorlijst van de luifel wordt aangebracht. Vervolgens kunt u het zijpaneel eenvoudig aan de steunpoot van de luifel bevestigen met de gebruiksvriendelijke verbindingselastieken. Dankzij deze verbindingselastieken kunt u de Thule Rain Blocker ook eenvoudig combineren met andere panelen. De combinatiemogelijkheden zijn eindeloos! Kiest u alleen voor een zijwand, of combineert u hem met andere panelen om een comfortabele voortent te creëren? Met deze gebruiksvriendelijke panelen heeft u in een handomdraai uw leefruimte vergroot.

Maak het uzelf comfortabel bij de minivan met de Rain Blocker zijwand van Thule. U kunt hiermee ook bij een buitje lekker in de buitenlucht blijven zitten. Het zijpaneel is binnen de kortste keren opgezet, zodat u snel van uw vakantie kunt gaan genieten!

Specifications
Brand Thule
Series Blocker
EANCode 5415182056670
Primary color White
Secondary color Transparent
Extension height from- to 199
Extern artikelnummer 301339
Height (cm) 199
Weight (kg) 5.4
Warranty 2 years
Suitable for awning type Wall mounting
Quality mark CE
Material cloth PVC
Type of wall Side wall
Projection (cm) 250

Click to view 5 more items | Click to view 5 more items
    Loading
    Loading