Thule Rain Blocker pack G2 minivan 1,80-1,99 uitval 2,00m

Item No. 9319480
Met deze panelenset van Thule bouwt u gemakkelijk een ruime voortent aan uw minivan. De set bestaat uit twee zijwanden en twee voorwanden en is geschikt voor Thule Omnistor 5102 en Thule Omnistor 4900 luifels met een uitval van 2,60 meter. Met deze set zit u altijd beschut Deze panelenset van
Recommended Price
€ 745,00
incl. tax

This product cannot be ordered at the moment.
Description

Met deze panelenset van Thule bouwt u gemakkelijk een ruime voortent aan uw minivan. De set bestaat uit twee zijwanden en twee voorwanden en is geschikt voor Thule Omnistor 5102 en Thule Omnistor 4900 luifels met een uitval van 2,60 meter.

Met deze set zit u altijd beschut

Deze panelenset van Thule zorgt ervoor dat u beschermd van wind en regen van de buitenlucht kunt genieten. De set is speciaal bedoeld voor minivans en is de perfecte aanvulling op uw luifel. Hoewel u geen last heeft van wind en regen, komt er wel licht binnen en kunt u het uitzicht blijven bewonderen door de grote ramen. Het doek is gemaakt van stevig pvc en gaat jarenlang mee, zodat u er op veel kampeerreizen van kunt genieten. Een mooi extraatje: bij uw Rain Blocker Pack ontvangt u een luxe opbergtas waar u de panelen in op kunt bergen. Zo neemt u ze eenvoudig en compact mee op reis! De set past op voertuigen met een aanbouwhoogte van 1,80 tot 1,99 meter. Dit is de afstand tussen de onderkant van de gesloten cassette tot aan de grond.

Belangrijkste voordelen

  • Geschikt voor Thule Omnistor 5102 en 4900
  • Complete Rain Blocker set voor minivans
  • Eenvoudige bevestiging
  • Duurzaam materiaal
  • Voorzien van ramen

Eenvoudige montage

Het plaatsen van uw panelenset is zo gebeurd. U schuift de zijwanden in de aluminium spanarmen die tussen de cassette en de voorlijst van de luifel worden aangebracht. Vervolgens kunt u de zijpanelen eenvoudig aan de steunpoot van de luifel bevestigen met de gebruiksvriendelijke verbindingselastieken. De voorwanden schuift u in de voorlijst van de luifel. Dankzij de verbindingselastieken kunt u de voorpanelen en de zijpanelen ook gemakkelijk aan elkaar vastzetten. Met een paar haringen zorgt u ervoor dat de panelen stevig aan de grond bevestigd worden. Dankzij deze gebruiksvriendelijke panelenset heeft u in een handomdraai uw leefruimte vergroot en kunt u heerlijk ontspannen.

Maak het uzelf comfortabel bij de minivan met het Rain Blocker Pack van Thule. U kunt hiermee ook bij een buitje lekker in de buitenlucht blijven zitten. De panelen zijn binnen de kortste keren opgezet, zodat u snel van uw vakantie kunt gaan genieten!

Specifications
Brand Thule
Series Blocker
Model G2 Minivan
EANCode 5415182050180
Primary color White
Secondary color Transparent
Extension height from- to 199
Extern artikelnummer 301329
Height (cm) 199
Warranty 2 years
Suitable for awning type Wall mounting
Quality mark CE
Material cloth PVC
Projection (cm) 200

Click to view 5 more items | Click to view 5 more items
    Loading
    Loading