Thule Rain Blocker front G2 minivan 1,12m x 1,85m (J)

Item No. 9319450
Deze voorwand beschermt u tegen wind en regen als u voor uw voertuig van de buitenlucht geniet. Zo kunt u in alle weersomstandigheden lekker buiten zitten! U kunt de Rain Blocker voorwand combineren met andere panelen van Thule om een volledige voortent te creëren. Eenvoudige bescherming tegen
Recommended Price
€ 154,00
incl. tax

This product cannot be ordered at the moment.
Description

Deze voorwand beschermt u tegen wind en regen als u voor uw voertuig van de buitenlucht geniet. Zo kunt u in alle weersomstandigheden lekker buiten zitten! U kunt de Rain Blocker voorwand combineren met andere panelen van Thule om een volledige voortent te creëren.

Eenvoudige bescherming tegen regen

Wilt u in alle weersomstandigheden buiten naast uw minivan kunnen zitten? Dan is deze voorwand bij uw luifel de perfecte toevoeging. U creëert hiermee een heerlijk beschut plekje aan uw voertuig. Het pvc doek is van hoge kwaliteit en zeer duurzaam. Het gaat jaren mee! Deze voorwand is geschikt voor de Thule Omnistor 3200 luifel voor minivans. Het paneel is 1,12 m breed en 1,85 m hoog. U hoeft niet bang te zijn dat de Rain Blocker uw uitzicht belemmerd. De voorwand heeft namelijk een groot raam waardoor u nog steeds van de omgeving kunt genieten. Maar dan zonder een nat pak op te lopen!

Belangrijkste voordelen

  • Geschikt voor Thule Omnistor 3200
  • Eenvoudige bevestiging
  • Talloze combinatiemogelijkheden
  • Duurzaam materiaal
  • Voorzien van raam

Zo monteert u uw voorwand

Het plaatsen van uw voorwand kost nauwelijks inspanning. U hoeft de voorwand alleen maar in de voorlijst van de luifel te schuiven. Vervolgens kunt u het paneel eenvoudig aan de steunpoot van de luifel bevestigen met de gebruiksvriendelijke verbindingselastieken. Dankzij deze verbindingselastieken kunt u de Thule Rain Blocker ook combineren met andere panelen. Kiest u alleen voor een voorwand, of kiest u ervoor om te combineren en een comfortabele voortent te creëren? Met deze gebruiksvriendelijke panelen vergroot u in een handomdraai uw leefruimte. Wilt u even geen gebruikmaken van uw voorwand? Dan kunt u het paneel eenvoudig oprollen en vastzetten met een gesp.

Met de Rain Blocker voorwand van Thule kunt u ook bij een buitje nog lekker buiten zitten. Het paneel is gebruiksvriendelijk en eenvoudig te monteren. De perfecte toevoeging aan uw luifel!

Specifications
Brand Thule
Series Blocker
Model G2 Minivan
EANCode 5415182056724
Primary color White
Secondary color Transparent
Extension height from- to 185
Extern artikelnummer 301354
Height (cm) 185
Length (cm) 112
Weight (kg) 3.5
Warranty 2 years
Suitable for awning type Wall mounting
Quality mark CE
Material cloth PVC
Type of wall Front wall

Click to view 5 more items | Click to view 5 more items
    Loading
    Loading