Thule Omnistor Sprinter/Crafter roof adapter H2

Item No. 9315200
Met een goede luifel kunt u heerlijk naast uw camper of kampeerbusje ontspannen in de schaduw. Thule biedt een groot assortiment adapters voor een perfecte bevestiging van de Omnistor luifels. Hiermee kunt u uw luifel altijd op de juiste manier op uw voertuig installeren. Luifel adapter voor vans
Recommended Price
€ 162,00
incl. tax

This product cannot be ordered at the moment.
Description

Met een goede luifel kunt u heerlijk naast uw camper of kampeerbusje ontspannen in de schaduw. Thule biedt een groot assortiment adapters voor een perfecte bevestiging van de Omnistor luifels. Hiermee kunt u uw luifel altijd op de juiste manier op uw voertuig installeren.

Luifel adapter voor vans

Met een luifel adapter kunt u gemakkelijk een luifel op het dak van uw kampeerbusje monteren. Door de luifel op het dak te installeren, houdt u meer ruimte over aan de wand van uw voertuig. Deze adapterset is geschikt om een luifel te monteren op een Mercedes Sprinter vanaf 2007 of op een Volkswagen Crafter van bouwjaar 2007 - 2016. De set bestaat uit 4 stuks en kan gebruikt worden voor serie 6300 en 6200 Thule Omnistor luifels. Het systeem is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Monteer de luifel met behulp van de adapter en creëer uw persoonlijke schaduwplekje. Zo kunt u heerlijk van de zomer genieten.

Belangrijkste kenmerken

  • Dakmontage
  • Geschikt voor Mercedes Sprinter vanaf 2007 en Volkswagen Crafter 2007 - 2016
  • Geschikt voor series 6300 en 6200 Thule luifels
  • 4 stuks

De voordelen van een Thule Omnistor luifel

Thule heeft luifels in allerlei modellen, geschikt voor ieder voertuig. Ze bieden schaduw én bescherming tegen de weerselementen. De luifels zijn uitgerust met diverse innovatieve handigheidjes die het gebruiksgemak verhogen. Handmatige luifels beschikken over een uitschuifbare zwengel en gemotoriseerde luifels zijn voorzien van een afstandsbediening of schakelaar. Hiermee kan de luifel gemakkelijk uitgerold worden. Met het Thule Quick Release systeem zijn de steunpoten snel te ontgrendelen. Ze worden verticaal uit de voorlijst neergelaten om mogelijke schade aan de voertuigwand te voorkomen. Vervolgens kunt u ze op de juiste hoogte vastklikken met het Thule Quick Lock systeem. Verder zijn alle modellen uitgerust met stevige knikarmen voor een perfecte doekspanning. De luifels worden getest in verschillende weersomstandigheden om een optimale stabiliteit te bieden.

De adapters van Thule worden ontwikkeld in samenspraak met en goedgekeurd door voertuigfabrikanten. Met de bijbehorende adapters zijn de luifels op vrijwel elke voertuig te monteren en profiteert u van optimale beschutting tegen de zon.

Specifications
Brand Thule
Series Omnistor
Model Mercedes Sprinter
EANCode 5415182005067
Primary color Silver
Extern artikelnummer 308073
Width (cm) 131
Height (cm) 10
Length (cm) 85
Weight (kg) 2.91
Warranty 2 years
Suitable for awning type Roof mounting
Quality mark CE

Click to view 5 more items | Click to view 5 more items
    Loading
    Loading