Thule Omnistor set 2 mounting rails + adapter

Item No. 9716800
Met een goede dakluifel kunt u heerlijk naast uw camper of caravan ontspannen in de schaduw. Thule biedt een groot assortiment adapters voor een perfecte bevestiging van de Omnistor luifels. Met deze set kunt u diverse luifels van Thule op het dak van uw voertuig bevestigen. Luifel adapterset
Recommended Price
€ 208,00
incl. tax

This product cannot be ordered at the moment.
Description

Met een goede dakluifel kunt u heerlijk naast uw camper of caravan ontspannen in de schaduw. Thule biedt een groot assortiment adapters voor een perfecte bevestiging van de Omnistor luifels. Met deze set kunt u diverse luifels van Thule op het dak van uw voertuig bevestigen.

Luifel adapterset

Een luifel adapter biedt meer mogelijkheden om een luifel te monteren. Zo maakt een Thule adapter het mogelijk om een luifel op het dak te monteren of op een camper zonder vlakke wand. Deze adapterset bestaat uit 2 rails en is geschikt voor serie 6 luifels. Bij luifels tot 3,50 meter breed is 1 set genoeg en voor luifels langer dan 4,50 meter zijn 2 sets nodig. Het systeem is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Monteer de luifel met behulp van de adapters en creëer uw persoonlijke plekje, beschermd van de zon.

Belangrijkste kenmerken

  • Dakmontage
  • Geschikt voor serie 6 Thule luifels
  • Bestaat uit 2 montagerails + adapter

De voordelen van een Thule Omnistor luifel

Thule heeft luifels in allerlei modellen, geschikt voor ieder voertuig. Ze bieden schaduw én bescherming tegen de weerselementen. De luifels zijn uitgerust met diverse innovatieve handigheidjes die het gebruiksgemak verhogen. Handmatige luifels beschikken over een uitschuifbare zwengel en gemotoriseerde luifels zijn voorzien van een afstandsbediening of schakelaar. Hiermee kan de luifel gemakkelijk uitgerold worden. Met het Thule Quick Release systeem zijn de steunpoten snel te ontgrendelen. Ze worden verticaal uit de voorlijst neergelaten om mogelijke schade aan de voertuigwand te voorkomen. Vervolgens kunt u ze op de juiste hoogte vastklikken met het Thule Quick Lock systeem. Verder zijn alle modellen uitgerust met stevige knikarmen voor een perfecte doekspanning. De luifels worden getest in verschillende weersomstandigheden om een optimale stabiliteit te bieden.

De adapters van Thule worden ontwikkeld in samenspraak met en goedgekeurd door voertuigfabrikanten. Met de bijbehorende adapters zijn de luifels op vrijwel elke voertuig te monteren en profiteert u van optimale beschutting tegen de zon.

Specifications
Brand Thule
EANCode 5415182004978
Primary color Silver
Extern artikelnummer 308054
Length (cm) 500
Weight (kg) 6.5
Warranty 2 years
Suitable for awning type Roof mounting

Click to view 5 more items | Click to view 5 more items
    Loading
    Loading