Thule Omnistor Caravan Rail 6m

Item No. 9320501
Met een goede luifel kunt u heerlijk naast uw camper of caravan ontspannen in de schaduw. Thule biedt een groot assortiment adapters voor een perfecte bevestiging van de Omnistor luifels. Hiermee kunt u uw luifel altijd op de juiste manier op uw camper installeren. Universele luifel adapter Met
Recommended Price
€ 32,00
incl. tax

This product cannot be ordered at the moment.
Description

Met een goede luifel kunt u heerlijk naast uw camper of caravan ontspannen in de schaduw. Thule biedt een groot assortiment adapters voor een perfecte bevestiging van de Omnistor luifels. Hiermee kunt u uw luifel altijd op de juiste manier op uw camper installeren.

Universele luifel adapter

Met een luifel adapter kunt u gemakkelijk een luifel aan de wand van uw voertuig monteren. Dit biedt bijvoorbeeld uitkomst wanneer uw voertuig geen vlakke wand heeft. Met deze universele adapter kunnen Thule luifels uit de series 5200, 8000 en 1200 gemonteerd worden op een camper of caravan. Hij is geschikt voor luifels van 6 meter. Het systeem is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Monteer de luifel met behulp van de adapter en creëer uw persoonlijke schaduwplekje. Zo kunt u heerlijk van de zomer genieten.

Belangrijkste kenmerken

  • Wandmontage
  • Geschikt voor campers en caravans
  • Geschikt voor serie 5200, 8000 en 1200 Thule Omnistor luifels
  • Breedte: 6 m

De voordelen van een Thule Omnistor luifel

Thule heeft luifels in allerlei modellen, geschikt voor ieder voertuig. Ze bieden schaduw én bescherming tegen de weerselementen. De luifels zijn uitgerust met diverse innovatieve handigheidjes die het gebruiksgemak verhogen. Handmatige luifels beschikken over een uitschuifbare zwengel en gemotoriseerde luifels zijn voorzien van een afstandsbediening of schakelaar. Hiermee kan de luifel gemakkelijk uitgerold worden. Met het Thule Quick Release systeem zijn de steunpoten snel te ontgrendelen. Ze worden verticaal uit de voorlijst neergelaten om mogelijke schade aan de voertuigwand te voorkomen. Vervolgens kunt u ze op de juiste hoogte vastklikken met het Thule Quick Lock systeem. Verder zijn alle modellen uitgerust met stevige knikarmen voor een perfecte doekspanning. De luifels worden getest in verschillende weersomstandigheden om een optimale stabiliteit te bieden.

De adapters van Thule worden ontwikkeld in samenspraak met en goedgekeurd door voertuigfabrikanten. Met de bijbehorende adapters zijn de luifels op vrijwel elke voertuig te monteren en bieden ze een optimale bescherming van de zon.

Specifications
Brand Thule
EANCode 5415182004053
Extern artikelnummer 307908
Length (cm) 600
Suitable for awning type Wall mounting

Click to view 5 more items | Click to view 5 more items
    Loading
    Loading