Thule Omnistor adapter Hobby caravan 2014-2023 roof

Item No. 9717140
Met een goede dakluifel kunt u heerlijk naast uw camper of caravan ontspannen in de schaduw. Thule biedt een groot assortiment adapters voor een perfecte bevestiging van de Omnistor luifels. Hiermee kunt u uw luifel altijd op de juiste manier op uw voertuig installeren. Luifel adapter voor de
Recommended Price
€ 218,00
incl. tax

This product cannot be ordered at the moment.
Description

Met een goede dakluifel kunt u heerlijk naast uw camper of caravan ontspannen in de schaduw. Thule biedt een groot assortiment adapters voor een perfecte bevestiging van de Omnistor luifels. Hiermee kunt u uw luifel altijd op de juiste manier op uw voertuig installeren.

Luifel adapter voor de caravan

Thule biedt de mogelijkheid om luifels op het dak of aan de wand van uw caravan te monteren. Wanneer mogelijk heeft het de voorkeur om de luifel op het dak te installeren. De luifel staat hierdoor hoger en er blijft meer ruimte over aan de wand, zodat u bijvoorbeeld nog een voortent kunt plaatsen. Met deze adapter inclusief eindkappen kunt u een serie 6 of 9200 Thule luifel monteren op een Hobby Caravan van bouwjaar 2014 tot 2024. Monteer de luifel met behulp van de adapters en creëer uw persoonlijke plekje, beschermd van de zon.

Belangrijkste kenmerken

  • Dakmontage
  • Geschikt voor Hobby Caravans van bouwjaar 2014 tot 2024
  • Geschikt voor serie 6 en 9200 Thule luifels

De voordelen van een Thule Omnistor luifel

Thule heeft luifels in allerlei modellen, geschikt voor ieder voertuig. Ze bieden schaduw én bescherming tegen de weerselementen. De luifels zijn uitgerust met diverse innovatieve handigheidjes die het gebruiksgemak verhogen. Handmatige luifels beschikken over een uitschuifbare zwengel en gemotoriseerde luifels zijn voorzien van een afstandsbediening of schakelaar. Hiermee kan de luifel gemakkelijk uitgerold worden. Met het Thule Quick Release systeem zijn de steunpoten snel te ontgrendelen. Ze worden verticaal uit de voorlijst neergelaten om mogelijke schade aan de voertuigwand te voorkomen. Vervolgens kunt u ze op de juiste hoogte vastklikken met het Thule Quick Lock systeem. Verder zijn alle modellen uitgerust met stevige knikarmen voor een perfecte doekspanning. De luifels worden getest in verschillende weersomstandigheden om een optimale stabiliteit te bieden.

De adapters van Thule worden ontwikkeld in samenspraak met en goedgekeurd door voertuigfabrikanten. Met de bijbehorende adapters zijn de luifels op vrijwel elke voertuig te monteren en profiteert u van optimale beschutting tegen de zon.

Specifications
Brand Thule
Model Hobby
EANCode 5415182040501
Primary color Silver
Extern artikelnummer 306948
Weight (kg) 0.55
Warranty 2 years
Suitable for awning type Roof mounting

Click to view 5 more items | Click to view 5 more items
    Loading
    Loading