Gimeg Nederland B.V. is een gespecialiseerde groothandel in kampeer- en caravanaccessoires en sfeerverwarmingsproducten.

Het bedrijf is sinds 1964 gevestigd op industriegebied Ouderijn te De Meern en heeft een zelfstandige vestiging te Lokeren in België. Met ca. 7.000 m2 magazijn in Nederland verzorgen wij de verkoop van ca. 13.000 artikelen. In Nederland beschikken wij over een uitgebreide showroom. Vanuit een modern eigen magazijn worden dagelijks vele afnemers in de kampeer- en caravanbranche geleverd, alsmede retailketens zoals Gamma, Karwei, Formido en Intratuin.

Het gerenommeerde bedrijf CMC uit Houten is sinds 2002 onderdeel geworden van Gautzsch Gimeg. Gedurende haar 135 jarig bestaan is binnen het bedrijf veel kennis en specialisme opgebouwd die wij graag overdragen aan onze dealers.
Met diverse collega’s in de buitendienst, verkoop binnendienst en after sales in Nederland en België zijn wij 5 dagen in de week van 8.00 uur tot 18.00 uur bereikbaar. (In België van 08.30 tot 12.30 en van 13.00 uur tot 17.00 uur).

 
Gimeg Nederland B.V. is officieel (Benelux) importeur van Truma (Duitsland) producten. Een eigen technische dienst, een uitgebreid service netwerk binnen Europa en scholing aan haar dealers garanderen op deze producten een uitstekende service. Service en garantie, binnen de daarvoor gestelde voorwaarden, gelden uiteraard ook voor de vele andere kwaliteitsproducten van Gimeg Nederland B.V.

Gimeg Nederland B.V. onderscheidt zich in de markt door haar conceptmatige invulling van schapconcepten, een breed assortiment, goede kwaliteitsproducten, gerenommeerde leveranciers, kennis en inzet van haar medewerkers om in eerste instantie haar relaties en daarnaast ook haar eindverbruikers zoveel mogelijk persoonlijk van dienst te kunnen zijn en te adviseren.